FAQ

1. Vad är Marabou Skapa din egen smak?

Marabou Skapa din egen smak-tävling från den 1 januari till den 28 februari 2020 är nu stängd för fler bidrag. Men du får gärna skapa nya förslag för att inspirera oss till framtida produkter. Det kan du göra fram till och med den 31 oktober 2020.

2. Hur deltar jag?

Tävlingen om att skapa en smak som blir nästa stora nyhet på butikshyllan är nu stängd för fler bidrag. Men du kan fortfarande inspirera Marabou till framtida produkter genom att skapa din drömkombo på tre ingredienser.

3. Kan jag skicka in flera förslag?

Tävlingen är stängd för fler bidrag, men du kan skicka in så många förslag du bara orkar för att inspirera oss till framtida produkter.

4. Hur länge kan jag skicka in förslag?

Tävlingen är stängd för fler bidrag, men du kan forsätta skicka in förslag som kan inspirera oss till framtida produkter fram till och med den 31 oktober 2020.

5. Hur många ingredienser kan jag lägga till i min chokladkaka?

Du kan välja upp till tre smaskiga ingredienser att lägga till i din Marabou Mjölkchoklad.

6. Hur bedöms förslagen?

Tävlingen är stängd för fler bidrag, men du får gärna skicka in fler smakförslag. Marabou kan använda förslagen som inspiration till framtida produkter, men det finns inga garantier att en produkt skapas exakt enligt förslagen.

7. Varför kan jag inte längre skriva in ett namn på chokladkakan?

Eftersom tävlingen är stängd för fler bidrag behövs inte längre namn och motivering för att skilja bidragen åt.

8. Finns det något pris?

Tävlingen är stängd för fler bidrag och nu håller vi på att utse vinnarna. Deras förslag på chokladkakor lanseras under 2021. Du som vill fortsätta skicka in förslag för att inspirera oss till framtida produkter gör det utan något annat pris än skaparglädjen.

9.Var kommer chokladakakorna tillverkas?

I Marabous chokladfabrik I Upplands Väsby i Sverige.

10. Vilka rättigheter till chokladkakan har jag?

Nej. Marabou äger rättigheten till alla smaker skapade på den här sajten. Du kan läsa mer om det under Regler & villkor.